با این غذاها قطعا افسرده می‌شوید-راهبرد معاصر
قتل سه خواهر توسط برادر در بروجرد / قاتل دستگیر شد پرسپولیسی‌ها خواهان اخراج درویش شدند سپاهان قهرمان سوپرجام ایران شد ببینید/ پوتین: آرزوی بهترین‌ها را برای رهبر ایران داریم ببینید/ استقبال رسمی ولادیمیر پوتین از مسعود پزشکیان در کاخ کرملین ببینید/ ادای احترام پزشکیان در میدان سرخ مسکو ببینید/ آرزوی بغض‌آلود ابراهیم نبوی در شب پیروزی پزشکیان در انتخابات ۱۴۰۳ سانحه هوایی مرگبار در کره جنوبی؛ پَر و خون در هر ۲ موتور هواپیما پیدا شد رابطه اوباما و همسرش شکرآب شده؟ / اوباما به سراغ همسر سابق برد پیت رفت؟ درگیری حسینی و رضاییان در اردوی استقلال / صدای کاپیتان استقلال را همه شنیدند برنامه بازی‌های فوتبال امروز جمعه ۲۸ دی ۱۴۰۳ + جدول ۱۵ زمین‌لرزه در ۳ نقطه فارس طی امروز رخ داد وقوع زلزله ۴.۷ ریشتری «وحدتیه» در استان بوشهر انفجار بقایای جنگی در ایلام ۲ مصدوم بر جا گذاشت صدور دسته چک از ۳۰ دی ماه منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان شد

با این غذاها قطعا افسرده می‌شوید

مصرف بالای مواد غذایی فوق فرآوری شده با خطر بیشتر مشکلات سلامت روان در دراز مدت مرتبط است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 11
کد خبر: ۲۰۳۵۵۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که هر چه کالری روزانه یک فرد بیشتر از غذاهای فوق فرآوری شده باشد، احتمال ابتلاء به افسردگی طولانی مدت بیشتر است.

 

بر اساس یک مطالعه جدید، افرادی که رژیم غذایی مملو از غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می‌کنند، احتمالاً یک دهه بعد افسردگی را تجربه می‌کنند.

 

تلقی رژیم غذایی به عنوان منبع افسردگی، یکی از شایع‌ترین شرایط سلامت روان در جهان، نشان می‌دهد که تغییر رژیم غذایی به طور بالقوه راهی برای سلامت روان بهتر است، اگرچه تحقیقات بیشتر ضروری است.

 

استرالیا کشوری با یکی از بالاترین میزان مصرف غذاهای فوق فرآوری شده است و ساکنان آن به طور متوسط بیش از ۴۰ درصد کالری روزانه خود را از منابع فوق فرآوری شده دریافت می‌کنند.

 

غذاهای فوق فرآوری شده غذاهایی هستند که معمولاً حاوی پنج ماده یا بیشتر برای طعم و ماندگاری طولانی هستند. در نتیجه اغلب حاوی شیرین کننده ها، نگهدارنده ها، امولسیفایرها، رنگ‌های مصنوعی و طعم دهنده‌های مصنوعی هستند.

 

محققانی که مطالعه اخیر را انجام دادند، داده‌های ۲۳۲۹۹ فرد بین ۲۷ تا ۷۶ سال را در ملبورن استرالیا، تجزیه و تحلیل کردند.

 

شرکت کنندگان به مدت ۱۳ تا ۱۷ سال مورد پیگیری قرار گرفتند و در آن زمان سلامت عاطفی آنها با استفاده از مقیاس پریشانی روانی کِسلر ۱۰ ماده‌ای اندازه گیری شد.

 

محققان دریافتند نوجوانانی که به طور منظم غذاهای فوق فرآوری شده مصرف می‌کنند، نسبت به همتایان خود که رژیم‌های غذایی سالم‌تری را دنبال می‌کنند، یک دهه دیرتر دچار علائم افسردگی می‌شوند./ مهر

ارسال نظر